Yhteydenottopyyntö

Yhteydenotto meihin on ensiaskel tulevaisuuteen.

Mynämäelle rakennettavaan Gadolin Älykylään voit jo nyt ilmaista kiinnostuksesi tulla asukkaaksi ja osuuskunnan jäseneksi olemalla meihin yhteydessä tällä Yhteydenottopyyntö lomakkeella. Kirjoita viestilaatikkoon "Olen kiinnostunut Mynämäen Gadolin Älykylässä asumisesta." Kun saamme viestisi, edustajamme on sinuun yhteydessä tapaamisen järjestämiseksi. Maksuttomassa tapaamisessa käydään läpi koko prosessi, jotta tiedät mahdollisimman paljon tehdessäsi päätöksen mukaan lähtemisestä.

Jos et ole vielä tutustunut Mynämäen Gadolin Älykylän kohdesivuun, pääset sivulle tästä. Linkki ohjautuu uusille sivuillemme www.smartvillagebuilders.com

Kun haluat tehdä asunto- tai talovarauksen Mynämäen Gadolinsta, jätä tietosi tämän lomakkeen kautta. Linkki ohjautuu uusille sivuillemme www.smartvillagebuilders.com

Varauksen tehtyäsi ja maksettuasi varausmaksun, edustajamme on sinuun yhetydessä ja pääset valitsemaan asuntosi tai talosi paikan alueelta.

Jos olet kiinnostunut muuten Älykylä asumisosuuskunnan osakkuudesta tai haluat meiltä lisätietoa Älykyliin liittyvistä asioista, jätä yhteystietosi meille tällä lomakkeella. Voit ilmoittaa kiinnostuksesi yksityishenkilönä tai yrityksenä. Olemme sinuun yhteydessä valitsemallasi tavalla. Keskustellaan lisää juuri sinun asumisen tarpeistasi.

Yrityksille, jotka haluavat toimia palveluntarjoajina, on oma lomake tietojen antamiseen ja rekisteröitymiseen.

Jos tämä sähköinen lomake ei toimi, voit täyttää pdf lomakkeen, tallettaa sen ja lähettää meille sähköpostiin info[at]arctic2020.fi.