ASV Arctic Smart Village Oy rahoitus- ja sijoituskohteena

 

Yhtiö on start-up yritys siitäkin huolimatta, että se on jo saavuttanut huomattavan paljon näkyvyyttä sekä Suomessa, että kansainvälisesti ja sen luoma asumisen malli on huomattu laajasti. Alkuvaiheessa se on myös törmännyt konkreettisesti poliittiseen riskiin. Kahdesti! Oppirahat on maksettu ja riskit on poistettu toiminnasta, mutta molempien vaikutus kassavirtaan on ollut dramaattinen. Tällä hetkellä yritys kaipaisi kipeästi rahoitusta, jolla se voisi investoida kasvun mahdollistamiseen. Resurssit eivät riitä vastaamaan kysyntään ja osaamistakin pitäisi vahvistaa joiltakin osin. Tuloja on tulossa lähiaikoina, mutta toimia pitää jo nyt niiden saamiseksi.

Jos sinulla on halukkuutta tukea vihreän rakentamisen edistämistä, osallistu sijoittajaryhmään!

Rahoitusvaihtoehtoja on kaksi.

1. Haemme pääomalainaa, jolla vahvistetaan käyttöpääomaa ja resursseja, sekä varmistetaan tehokas toiminta tulojen realisoitumiseksi. Rahalla muun muassa hankitaan kiinteistöjä jalostettavaksi, palkataan myyntiin osaamista ja asiantuntijoita strategisesti tärkeisiin tehtäviin, sekä mahdollisesti liikkeelle lähteviin KV -hankkeisiin, kuten Cold Climate Housing Research Centerin ja National Renewable Energy Laboratoryn kanssa käynnistettävään kansainvälistymishankkeeseen, sekä EU -hankkeisiin, joissa olemme mukana hakijoina. Käyttöpääoman ja rekrytointien myötä mahdollisuutemme hyödyntää erilaisia Business Finlandin ja ELY -keskuksen kehittämistukia paranevat huomattavasti. Rahoituksen avulla aluerakentamishankkeet saadaan ripeästi markkinointivaiheeseen, josta yrityksen pääasiallinen tulo tulee ja voidaan toteuttaa ammattimainen markkinointi kohteiden osalta.

Kokoamme sijoittajaryhmää, joka yhdessä lainaa vähintään 1.000.000 euroa 5 vuoden bullettina (pääoma ja korko maksetaan kerralla laina-ajan päätteeksi).

Lainapääoma: 1.000.000 euroa

Laina-aika: 5 vuotta

Korko 14,5 %

Takaisin maksettava summa: 1.938.010,60 euroa

 

2. Kohderahoitus. Meillä on jatkuvasti neuvottelussa uusia asuinalueiden kehityshankkeita, jotka tarvitsevat rahoittajan/rahoittajia. Kyseessä olevat kohteet ovat pientalo- rivitalo- tai kerrostalokohteita eri puolilla Suomea.

 

PYYDÄ LISÄTIEDOT TOIMITUSJOHTAJALTA!

 juri.laurila(@)arctic2020.fi tai +358 (0)40 514 5000/Juri


Tulosta