Palveluntarjoajat

Tämä osio on tarkoitettu rekisteröityneille Palveluntarjoajille. 

Älykylä.fi -palvelualusta toimii Älykylä® -hankkeissa tarjouspyyntöjen ja tarjousten välityskanavana tilaajan ja toimittajan välillä. Yritykset rekisteröityvät portaaliin palveluntarjoajiksi ollakseen mukana tarjouskilpailuissa. Tarjouspyyntöjen saaminen edellyttää rekisteröitymistä portaaliin, ilman rekisteröitymistä ei voi olla mukana tarjouskilpailuissa. Edellytämme, että rekisteröityneet yritykset noudattavat ASV Arctic Smart Village Oy:n tavoitteita ja arvoja, joita ovat mm. maaseudun elinvoimaisuuden, yhteisöllisyyden ja elämänlaadun parantaminen, ympäristöystävällisyys, hiilineutraalisuus, luotettavuus ja asukaslähtöisyys. Asiakas saa tarkoitukseen soveltuvilta yrityksiltä parhaat tarjoukset ja palvelu on asiakkaalle helppo.
 
Älykylä.fi -palvelualustan rekisteröityneille palveluntarjoajille, alihankkijoille ja toimittajille lähetetään kulloinkin meneillään olevista kilpailutuksista tarjouspyyntö sen mukaan, minkä alan tarjouksista he ovat kiinnostuneita. Esimerkiksi energia -alan kilpailutuksista kiinnostuneet toimittajat voivat tarkentaa kiinnostustaan suunnitteluun, sähköurakointiin tai energian tuotantoon liittyviin tarjouspyyntöihin monivalintakysymyksen kautta.
 
Rekisteröitymisvaiheessa palveluntarjoajat sitoutuvat maksamaan toteutuneista tilauksista palvelualustalle välityspalkkion, joka ilmoitetaan ennalta. Rekisteröityminen palveluun on ilmaista, mutta sitoutuminen välityspalkkion maksamiseen toteutuneista kaupoista on pakollista.
 
Olemme kiinnostuneita myös erilaisista tarkoituksiimme sopivista maa-alueista. Yksityiset henkilöt, jotka haluavat tarjota maa-aluettaan Älykylän käyttöön, tulee rekisteröityä Palveluntarjoajaksi ja ilmoittautua rekisteröitymislomakkeella maa-alueen tarjoajaksi. Tällöin rekisteröitymislomakkeen Y-tunnus kohtaan kirjoitetaan tarjoajan sosiaaliturvatunnus. Jos olet kiinnostunut luovuttamaan maa-aluetta Älykylän rakentamistarkoituksiin ilmoita rekisteröitymisen yhteydessä kiinteistötunnus ja otamme yhteyttä selvittelytyön aloittamiseksi sekä esisopimuksen tekemiseksi.
 
Siirry rekisteröitymään Palveluntarjoajaksi tästä

 


Tulosta