Palveluntarjoajat

Tämä osio on tarkoitettu mukaan ilmoittautuneille Palveluntarjoajille. 

Älykylä.fi -palvelualusta toimii Älykylä® -hankkeissa tarjouspyyntöjen ja tarjousten välityskanavana tilaajan ja toimittajan välillä. Yritykset ilmoittautuvat portaaliin palveluntarjoajiksi ollakseen mukana tarjouskilpailuissa. Tarjouspyyntöjen saaminen edellyttää ilmoittautumisen tekemistä, ilman sitä ei voi olla mukana tarjouskilpailuissa. Edellytämme, että ilmoittautuneet yritykset noudattavat ASV Arctic Smart Village Oy:n tavoitteita ja arvoja, joita ovat mm. maaseudun elinvoimaisuuden, yhteisöllisyyden ja elämänlaadun parantaminen, ympäristöystävällisyys, hiilineutraalisuus, luotettavuus ja asukaslähtöisyys. Asiakas saa tarkoitukseen soveltuvilta yrityksiltä parhaat tarjoukset ja palvelu on asiakkaalle helppo.
 
Älykylä.fi -palvelualustaan ilmoittautuneille palveluntarjoajille, alihankkijoille ja toimittajille lähetetään kulloinkin meneillään olevista kilpailutuksista tarjouspyyntö sen mukaan, minkä alan tarjouksista he ovat kiinnostuneita. Esimerkiksi energia -alan kilpailutuksista kiinnostuneet toimittajat voivat tarkentaa kiinnostustaan suunnitteluun, sähköurakointiin tai energian tuotantoon liittyviin tarjouspyyntöihin monivalintakysymyksen kautta.
 
Ilmoittautumisvaiheessa palveluntarjoajat sitoutuvat maksamaan toteutuneista tilauksista palvelualustalle välityspalkkion, joka ilmoitetaan ennalta. Ilmoittatuminen palveluun on ilmaista, mutta sitoutuminen välityspalkkion maksamiseen toteutuneista kaupoista on pakollista.
 
Ilmoittaudu Palveluntarjoajaksi TÄSTÄ
 
 
Maa-aluun tarjoaja
 
Olemme kiinnostuneita myös erilaisista tarkoituksiimme sopivista maa-alueista. Yksityiset henkilöt, jotka haluavat tarjota maa-aluettaan Älykylän käyttöön, tulee jättää tietonsa Yhteydenottopyyntö -lomakkeella ja ilmoittautua rekisteröitymislomakkeella maa-alueen tarjoajaksi. Jos olet kiinnostunut luovuttamaan maa-aluetta Älykylän rakentamistarkoituksiin ilmoita lomakkeen Viestit laatikkoon kiinteistötunnus ja otamme yhteyttä selvittelytyön aloittamiseksi sekä esisopimuksen tekemiseksi.
 
 

 


Tulosta