Model-X Mini

Etsitään myyntitykkejä

Nyt on tarjolla tilaisuus huipputienesteihin!

Olemme aloittamassa talomyyntiä koko Suomen alueella. Eikä mitä tahansa talokauppaa, vaan Suomen ekologisimpien talojen myyntiä kuluttajille, develooppereille ja kiinteistösijoittajille! Sen lisäksi, että myytäväksi tulee Smart Village Builders Oy:n Model-X -talomallisto, myyntirepertuaaria laajennetaan myös muilla moderneilla ja kilpailukykyisillä talomalleilla. Eikä siinä vielä kaikki! Olet osa tiimiä, joka käynnistää kokonaan uuden aikakauden suomalaisessa rakentamisessa. Hirsirakentaminen on ehkä trendikästä nyt, mutta kohta kaikki haluavat rakentaa oljesta myös Suomessa. 28 maassa trendaava innovatiivinen ja ekologinen elementti tekee vahvasti tuloaan Suomeen ja pääset osaksi tuota tarinaa!

Edustaja tekee työtä yrittäjänä, eikä työstä makseta pohjapalkkaa. Edustajan palkkio muodostuu myyntiin ja edustajalla on mahdollisuus päästä erittäin hyviin ansioihin. Perusprovision päälle maksamme alkuvaiheessa 5% ekstraprovision ensimmäisiltä kuukausilta tukeaksemme aloitusta uuden tuotteen parissa.

Myyjä koulutetaan myytävien tuotteiden osalta ja hänelle tarjotaan myynnin tueksi tarvittavaa aineistoa, sekä CRM -järjestelmä myynnin tehostamiseksi.

Myyjältä odotetaan oma-aloitteisuutta, kykyä löytää liidejä, tehdä kauppaa ja hyvää asennetta työhön. Työ tapahtuu pitkälti etätyönä, joten työn tekemisen paikkaa ei ole rajoitettu. Myyjä voi itse suunnitella työtapansa henkilökohtaisesti parhaaksi katsomallaan tavalla annetuilla reunaehdoilla.

Ansioituneella myyjällä on mahdollisuus edetä organisaatiossa merkittäviin tehtäviin.

Jos kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..


Tulosta