KUTSU: Älykylä -ilta - Mitä on kestävä asuminen?

Kestävyys on tänä päivänä kaikilla aloilla haaste, johon pyritään löytämään uusia ratkaisuja. Mutta mitä on kestävyys? Älykylä -illassa 16.2. klo 18 alkaen pohditaan kestävyyttä asumisessa. Maksuton webinaari on kaikille avoin tilaisuus, johon ovat tervetulleita kaikki kestävästä asumisesta kiinnostuneet ihmiset.

Asuminen tuottaa 39 prosenttia suomalaisten ilmastopäästöistä. Rakentaminen aiheuttaa erilaisia ympäristövaikutuksia kaikissa vaiheissa. Asumisen hinta nousee jatkuvasti ja yhä suurempi osa suomalaisten tuloista menee asumiseen. Yksinäisyys lisääntyy. Maapallon resurssien kulutus kasvaa. Kestävyyden käsitteessä pyritään löytämään tasapaino ekologisten, taloudellisten ja sosiaalisten kestävyystekijöiden kanssa. Jossain tapauksissa myös kulttuurinen kestävyys on hyvä ottaa tarkasteluun. Asumisen kestävyyttä tarkastellessa erilaisia tekijöitä on paljon.

Kestävää rakentamista – kestävää asumista

Arctic Smart Village Oy:n järjestämässä Älykylä -illassa 16.2. klo 18 on teemana kestävä asuminen. Maksuttomassa webinaarissa ekoarkkitehti Kati Juola-Alanen Natural Design Companystä avaa kestävyyttä rakennussuunnittelun ja rakentamisen näkökulmasta. Natural Design Company tuottaa turvallisen ja terveellisen suunnittelun kokonaisvaltaisia palveluita. Hän kertoo muun muassa, miten rakennuksista tehdään terveitä ja mikä on materiaalien merkitys.

Lisäksi Arctic Smart Village Oy:n toimitusjohtaja Juri Laurila kertoo kestävistä ratkaisuista muun muassa talouden, resurssiviisauden, sosiaalisuuden ja ilmaston näkökulmasta. Miten uudella ajattelutavalla markkinatalous käännetään asukkaan hyväksi ja millä tavalla kuluttamista voidaan vähentää ja samalla saada entistä parempaa entistä halvemmalla.

Osallistuminen edellyttää ennakkoon ilmoittautumista. Voit ilmoittautua osoitteessa https://webropol.com/ep/kestavaasuminen.

 

Lisätietoja:

Kati Juola-Alanen, +358 40 416 4842, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

www.naturaldesign.fi

 

Juri Laurila, +358 40 514 5000, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

www.alykyla.fi


Tulosta