Mikä on Älykylä?

 

Älykylä® on uusi rakentamisen ja asumisen konsepti. Konsepti on omistus- ja vuokra-asumisen välimuoto, jossa asukkaat ovat vuokralaisia ja omistajia. Älykylä® sopii erityisesti niille, joille kynnys omistusasumiseen on korkea. Jos asunnon ostaminen tai rakentaminen on sinulle mahdotonta esimerkiksi vakuusvaatimusten tai jos haluat varmistaa, että vuokran taso on kohtuullinen, Älykylä® on juuri sinua varten.

Video: Älykkyys on muutakin kuin digiä! Videolla kerrotaan, miksi Älykylä on sopiva useimmille paikkakunnille ja ihmisille! Varsinaisen alustuksen jälkeen tuleva keskusteluosio kannattaa myös kuunnella.

Älykkyys on kokonaisuus

Älykylässä älykkyys on paljon enemmän kuin älyteknologian ratkaisuja. ASV Arctic Smart Village Oy:n filosofian mukaan älykkyys asumisessa on kokonaisuus ja osiensa summa. Siihen liittyy älyteknologia, energiaomavaraisuus, mutta pääpaino on asumiskustannusten kohtuullisuudessa, ihmisen hyvinvoinnissa ja niitä parantavissa älykkäissä ratkaisuissa. Yhteisöllisyyden tukeminen, asukkaiden taloudellinen ja henkinen hyvinvointi, luonnon läheisyys, ilmasto- ja ympäristöystävällinen asuminen ja resursseja säästävät ratkaisut synnyttävät iloa ja onnellisuutta. Teknologiset ratkaisut helpottavat arkea ja tuovat asukkaille turvaa. Meistä on tärkeintä, että asukkailla on hyvä olla ja he voivat elää onnellista elämää!