Älykylä.fi palvelee myös rakentajia ja remontoijia

Monelle rakentaminen on "once in a lifetime" -kokemus ja kilpailutus ensikertalaiselle voi olla aika raastavaa ja työlästä. Haluamme tarjota helpon väylän kilpailuttaa pienempiäkin rakennushankkeita tai niiden osia. Voit kilpailuttaa Älykylä.fi:n kautta vaikka omakotityömaasi osia, ikkunaremontteja tai vaikka pihanrakentamisen. Mihin vain tarvitset palvelua. Säästät aikaa perheellesi tai harrastuksiin, sekä pääset paljon vähemmällä vaivalla edulliseen lopputulokseen!

Älykylä.fi -palveluportaalia lähdettiin rakentamaan Älykylä -projektien kilpailutuksia varten. Evoluutio iski jo ennen ensimmäisen version julkaisua, sillä huomasimme portaalin soveltuvan myös muiden tarvitsemien kilpailutusten kanavaksi. Onhan monelle rakentaminen "once in a lifetime" -kokemus ja kilpailutus ensikertalaiselle voi olla aika raastavaa ja työlästä. Haluamme tarjota helpon väylän kilpailuttaa pienempiäkin rakennushankkeita tai niiden osia. Voit kilpailuttaa Älykylä.fi:n kautta vaikka omakotityömaasi osia, ikkunaremontteja tai vaikka pihanrakentamisen. Mihin vain tarvitset palvelua. Säästät aikaa perheellesi tai harrastuksiin, sekä pääset paljon vähemmällä vaivalla edulliseen lopputulokseen!

Koska kilpailutus laajennettiin kaikkien ulottuville, myös yritysten kannattaa rekisteröityä palveluun koko Suomen alueella. Lähellä ei tarvitse olla Älykylä -hanketta käynnistymässä, kun asiakas voi löytyä naapurista muutenkin. Rekisteröityminen on kaikille maksutonta ja kilpailutuksesta perittävä 2 %:n palvelumaksu peritään toteutuneista kaupoista. Pienet, alle 20 euron palvelumaksut jätetään perimättä toistaiseksi kokonaan.

Rekisteröidy heti!


Tulosta